JUST SAY HELLO

MEET OUR COMPANY'S ENGINE

Take a look under the hood of our company and meet our team of professionals.

Jean marck

Jean-Marck Lip

Managing Partner In4Leads Belgium

Mijn naam is Jean-Marck Lip en ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads.

Door mijn jarenlange ervaring in IT (Infotheek, Centralpoint en Microsoft) & hunters mentaliteit kan ik onze partners met complexe proposities helpen om binnen te komen bij nieuwe klanten. Ik ben op dagelijkse basis aan het bellen voor mijn partners en sta in nauw contact met deze partners om het project tot een succes te maken. Onze partners ervaren onze aanpak als erg prettig en daardoor gaan ze langdurige samenwerkingen aan met ons.

alec

Alec Weeda

Accountmanager

maxim

Maxim Liessens

Accountmanager

Hey ik ben Maxim, ik werk als  Sales Consultant bij In4Leads

Ik ben van nature een leergierig en extravert persoon. Een cold call omtoveren tot een aangenaam informatief gesprek is waarvoor ik leef. Door mijn kennis, gesprekstechnieken en natuurlijke charmes, zorg ik ervoor dat jij als Accountmanager in een teams call kan duiken met een frisse lead die klaargestoomd is voor jouw producten of diensten. Ik heb ervaring in de IT, NGO ,gas, energie en gaming sector.

Akram 1

Akram Bouziani

Sales Consultant

yousri 1

Yousri Arbi

Sales Consultant

jarno

Jarno Truyts

Sales Consultant

gianni

Gianni di Stefano

Sales Consultant

rafael 1 kopieren

Rafael de Jesus Menesez

Sales Consultant

xanter

Xanter Symoens

Sales Consultant

A LOOK BEHIND THE SCENES

EXPERIENCE THE ENERGY OF OUR TEAM IN ACTION

Wie bij In4Leads binnenloopt, voelt de energie van onze mensen en de vibe op de werkvloer. In deze dynamische omgeving halen onze gedreven sales professionals het beste uit zichzelf en is het “hunting-DNA” duidelijk voelbaar. Prettig om te weten, maar ook goed als partners ons team in actie kunnen zien en horen, zodat u ook ervaart hoe wij te werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken om een goede, kwalitatieve lead te scoren. Die ervaring kan bij ons op de werkvloer en in overleg ook bij u op locatie.